Wenst u professionele opvolging van uw dossier?

Schakel de advocaten van Advox in om de reiskosten van uw geannuleerde pakketreis, verblijf of vlucht te recupereren. Wij sturen de nodige brieven en rappels naar de tegenpartij en volgen uw volledige dossier op.

Blijft de tegenpartij zich verzetten tegen een terugbetaling, dan bezorgen wij u geheel vrijblijvend een advies over de slaagkansen van een gerechtelijke procedure.

Tarief: Een vast bedrag van €75 + 15% van de gerecupereerde reiskosten.

Open meteen uw dossier

Via onderstaand formulier schetst u kort uw specifieke situatie. Wij laten u vervolgens weten wat we voor u kunnen doen. Pas dan beslist u of u uw dossier door onze advocaten wil laten opvolgen. In dat geval geval gaat u over tot betaling van een bedrag van €75 en starten wij uw dossier op.

Indien u vragen heeft over ons concept dan kan u ons contacteren op het telefoonnummer 0470 85 66 18.

Contact form

Pakketreis

Laat Advox contact opnemen met uw reisorganisatie om de kosten van uw pakketreis (vlucht + verblijf) te recupereren.

Verblijf

Of u nu geboekt hebt bij een particuliere verhuurder of bij een organisatie: Advox kan voor u de betaalde kosten recupereren.

Vlucht

Advox kan de kosten van uw vliegticket recupereren, ook als u de tickets via een reisbureau of tickethandelaar heeft aangekocht.

Bedankt aan alle mensen van Travelcure/Advox. Mijn vlucht werd (eindelijk!) terugbetaald door de luchtvaartmaatschappij. Heb bijna niets zelf moeten doen. Topservice!

Peter uit Sint-Truiden

Zeer tevreden en opgelucht. Geld terug ontvangen op de rekening een drietal weken na het openen van een dossier. Buiten het aanleveren van info heb ik niets moeten doen. 

Emilie uit Vosselaar